LOGO OFG

Werkvoorbereider Civiel

Rotterdam
Wat heb je nodig
Opleiding in de richting van Civiele Techniek

Minimaal 4 jaar werkervaring in soortgelijke functie

Kennis en ervaring met RAW systematiek, Autocad en GWW-calc

Het zou mooi zijn als je al werkervaring hebt opgedaan binnen een gemeentelijke organisatie
Wat krijg je van ons
Je komt te werken in een divers team met veel mooie projecten

Marktconform salaris, volledige vergoeding van het OV of een reiskostenvergoeding, vakantiegeld en 25 vakantiedagen

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, d.m.v. kennissessies, opleidingen op maat en coaching gesprekken

Mogelijkheden om bij andere opdrachtgevers te werken of intern op ons ingenieursbureau
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Als werkvoorbereider zorg je voor de planontwikkeling, het vaktechnisch uitvoeren van voorlopig en definitief ontwerp en het aanbesteding gereed maken van toegewezen projecten. Het geven van vaktechnische adviezen en ondersteuning, is voor jou geen probleem. Kom jij ons team versterken?"

Wat ga je doen

Voor de voorbereiding van diverse infra projecten binnen verschillende teams is behoefte aan een werkvoorbereider. De vraag voor extra capaciteit op dit gebied wordt veroorzaakt door een (tijdelijke) groei van het aantal projecten. Als werkvoorbereider lever je een bijdrage aan binnenstedelijke projecten, waarbij het accent ligt op onder- en bovengrondse infrastructuur. Je kunt een Autocad tekening openen en kleine aanpassingen doen, maar je hoeft geen echte tekeningen te maken. Als organisatie gaat de gemeente ook vaker civieltechnisch werk laten uitvoeren door andere ingenieursbureaus. Jij zult een rol spelen bij het opstellen van alle relevante documenten tijdens het voorbereidingsproces, het deels uitbesteden ervan en het toetsen van de door derden geleverde producten.


Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van de werkzaamheden met de interne- en externe stakeholders zoals adviseurs, vergunningverleners, nutsbedrijven;

Je bent verantwoordelijk voor het (laten) maken van tekeningen/3D modellen, functionele beschrijvingen, bestekken en ramingen binnen de vakgebieden wegen en riolering;

Je coördineert met andere afdelingen, participanten en instanties en neemt je, na terugkoppeling aan de projectleider, beslissingen over de constructieve oplossing.


Jouw profiel

Je bent niet bang om beslissingen te nemen of acties te ondernemen. Bij zeer complexe problemen, bij tijdnood en bij ontbrekende informatie durf je besluiten te nemen. Dit doe je in samenspraak met de projectleider die eindverantwoordelijk is voor het project. Je fungeert binnen diverse teams, met verschillende disciplines, waarbij samenwerken voor jou centraal staat. Niet alleen in teamverband, ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Jouw doel is helder, je geeft prioriteit aan het behalen van resultaten, waarbij opgeven geen optie is. Je hebt een kritisch en analytisch vermogen. Bij problemen kom je met voorstellen om dit op te lossen. Dit doe je met duidelijke taal, zonder de relatie hierbij uit het oog te verliezen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.


De afdeling

Het ingenieursbureau is de plek om mee te werken aan de ontwikkeling van de gemeente. Wij zijn de engineers achter de realisatie en begeleiding van stedelijke infrastructurele projecten vanaf het aanleggen en reconstrueren van wegen en waterwegen tot riolering en groen. Met geavanceerde technieken, ervaren collega’s en enthousiaste trainees kan jij de uitdaging aangaan om jouw bijdrage te leveren aan de stad.


Heeft dit jouw interesse en werk jij graag mee aan de uitbreiding van de haven, de bouw van een nieuw stadion of de ontwikkeling van een modern stadscentrum? Dan is het ingenieursbureau van deze gemeente de plek voor jou!

 


Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Vera van Vlimmeren.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.