LOGO OFG

Werkvoorbereider - Bestekschrijver

Alblasserdam
Wat heb je nodig
Een civieltechnische opleidingsachtergrond met al wat jaren werkervaring

Je bent bekend met RAW en UAV GC. Ook heb je VCA-VOL (of ben je bereid die halen) en ken je AutoCAD

Een proactieve houding met een brein dat tot creatieve oplossingen komt
Wat krijg je van ons
Mooie voorwaarden, zowel primair als secundair

Opleidingsmogelijkheden middels Omniform Acadamy

De vrijheid om je taken naar eigen inzicht in te vullen
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Dit zeggen collega's erover.

"Bij OmniformGroup ligt de lat bijzonder hoog. Dat daagt uit. En het team houdt elkaar scherp."
Sven, sinds 2017 senior werkvoorbereider bij OmniformGroup
"De diversiteit die ik nu in mijn werk heb, vind je nergens anders."
Rob, KAM Manager, RAW specialist en contractschrijver bij OmniformGroup
"Als tekenaar druk je je eigen stempel op het werk, dat maakt het persoonlijk. Jouw ontwikkeling, ervaring en kijk staan voorop."
Alwin, sinds 2018 civieltechnisch tekenaar bij OmniformGroup
"Dat ik hier als tekenaar ook lekker mag puzzelen met bijvoorbeeld rioolberekeningen is wat mijn werk hier zo leuk maakt."
Corné, sinds 2014 civieltechnisch tekenaar bij OmniformGroup
"Dat je de juiste mensen met de juiste kennis altijd kunt aanspreken, komt je professionele ontwikkeling alleen maar ten goede."
Matteo, sinds 2016 civieltechnisch tekenaar bij OmniformGroup

Wat ga je doen?

Het ingenieurs -en adviesbureau OmniformGroup groeit! Daarom zijn wij per direct op zoek naar een Werkvoorbereider die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Aangezien onze opdrachten uiteenlopen ben jij verantwoordelijk voor meerdere soorten projecten.

Ben jij de Werkvoorbereider die het leuk vindt om gebieden vanaf de begin -tot eindfase in te richten? En wil jij als Werkvoorbereider aan de slag bij een gezellige, informele en professionele organisatie? Lees dan verder!

Als Werkvoorbereider bij OmniformGroup is geen enkele dag hetzelfde! Je stelt offerte aanvragen op en begeleidt vervolgens de onderzoeken van derden, denk hierbij aan milieukundige onderzoeken, geotechnisch onderzoek, verhardingsonderzoek, funderingsberekeningen. Je schakelt regelmatig met de Projectleider over het organiseren en uitvoeren van de civieltechnische werkvoorbereiding. Daarin denk je mee over de benodigde faseringen, aanpak en de planning. Je coacht tijdens het project de tekenaars en controleert vervolgens hun tekeningen. Je vraagt vergunningen aan en maakt civieltechnische kostenramingen. Je bereidt aanbestedingen voor en begeleidt deze, ook maak je RAW bestekken. Je communiceert tijdens het project met derden waaronder opdrachtgever, bevoegd gezag en omwonenden. Uiteraard houd je je Projectleider aangehaakt in de ondernomen acties.

Als Werkvoorbereider bij OmniformGroup ben jij een belangrijk onderdeel van een ondernemende en groeiende organisatie, waar wij jouw ideeën en visie op waarde in weten te schatten. Daarom willen wij jou graag de kans geven om enerzijds de vrijheid binnen onze informele organisatie te benutten. Anderzijds vinden wij het belangrijk dat jij jezelf blijft en ook het uiterste uit jezelf wilt halen. Daarom bieden wij verschillende interne trainingen, cursussen en opleidingen aan, via onze OmniformGroup Academy. Uiteraard stemmen wij jouw ontwikkelbehoefte af op jouw voorkeuren! Verder is het bij ons belangrijk dat jij je thuis voelt binnen onze organisatie. Wij hebben elke dag een gezamenlijke lunch en elke vrijdagmiddag een borrel, zodat jij samen met jou collega’s een moment hebt, om bij te komen van de drukke werkdag.

Als jij aan de slag gaat in de rol van Werkvoorbereider bij OmniformGroup, is het natuurlijk van belang dat er een wederzijdse klik is tussen jou en het team! Daarom zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider die beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een proactieve houding, een creatief brein om altijd tot een oplossing te komen en een echte teamplayer die snel en gemakkelijk schakelt met zowel de collega's als de externe partijen.

Wil je meer informatie over deze rol als Werkvoorbereider Civiele Techniek? Neem contact op met Taco van Housselt, Team Manager Infra via 06-12051308. Wil je graag meer informatie over de sollicitatie procedure? Neem dan contact op met Vera voor meer informatie. Je hoeft bij ons geen uitgebreide motivatie te schrijven, we gaan liever persoonlijk met je in gesprek. Je CV is wel handig!


Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Vera van Vlimmeren.

Aan wat voor projecten ga je werken?

Ingebruikstelling rijksmonument Julianasluis Gouda
Met samenwerking en goed onderhoud houden we een rijksmonument draaiende.
In opdracht van de provincie Zuid-Holland heeft Mourik samen met OmniformGroup de nostalgische sluis in oude glorie hersteld. Hierbij is het volledige terrein opnieuw aangelegd en zijn tevens de portaalkraan en traversewagen opnieuw functioneel gemaakt.
Meer over dit project
Groot onderhoud 4 bruggen Gemeente Leiden
Niet alleen bruggen slaan, maar deze ook toetsen
Niet alleen bruggen slaan, maar deze ook toetsen
Meer over dit project
Reconstructie Lindelaan Dordrecht
Vervangen riolering en straatwerk aan de Lindelaan
Om verzakkingen in de riolering en bestrating te verhelpen, werd de Lindelaan opnieuw ingericht. Niet alleen ondergronds werd er gewerkt: ook boven de grond werden er onder andere meer parkeerplaatsen en een speelplaats gerealiseerd.
Meer over dit project
Nieuwbouwproject Schiedamse Meesters
Locatie Kethel laat zich schilderen in een palet vol groentinten.
In een palet vol groentinten liet locatie Kethel zich schilderen tot nieuwbouwwijk Schiedamse Meesters. Omringd door water en groen, met het Beatrixpark en de Poldervaartzone nabij, maakt het prettig wonen.
Meer over dit project
3D-visualisaties sluis Alblasserdam
Door het project te visualiseren maken we het helder voor opdrachtgever en belanghebbenden.
Van de huidige locatie van de schuitsluis in Alblasserdam werd door Ingenieursbureau Coenradie een 3D-scan gemaakt. In die scan implementeerden wij vervolgens 3D-visualisaties van de te herstellen sluis. Zo maken we samen het project helder voor de opdrachtgever en belanghebbenden.
Meer over dit project
Herinrichting Populierstraat Leerdam
Ruimtelijk opgezet, met oog voor verschillende verkeersdeelnemers
Om de nieuwe wijk Broekgraaf in Leerdam goed te kunnen ontsluiten, is de Populierstraat opnieuw ingericht. De weg, ruimtelijk opgezet om de verkeersveiligheid te vergroten en voorzien van meer parkeerplaatsen, loopt van de watergang langs de Esdoornstraat tot aan de Tiendweg.
Meer over dit project
Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp
Toekomstbestendig wonen in Quatrebras
Betrokken partijen zoeken de verbinding voor het beste resultaat.
Meer over dit project
Gebiedsontwikkeling Baanhoek-West Sliedrecht
Ruim 900 woningen en 2 bedrijventerreinen verrijzen op de voormalige landbouwgrond.
Baanhoek-West is een gebiedsontwikkeling van BPD waarbij, op ruim 38 ha terrein van oorspronkelijke landbouwgronden, circa 900 woningen en 2 bedrijventerreinen worden gerealiseerd.
Meer over dit project
Inspectie kademuren Bergen op Zoomse haven
Hoe houd je eeuwenoude structuren in stand?
De haven van Bergen op Zoom wordt weer in haar oude glorie hersteld. De staat van de kademuren wordt in beeld gerbracht met een onderwaterdrone.
Meer over dit project
Herinrichting Blekerspark Stadsparken Leiden
In één groene wandeling de Sleutelstad rond
In één groene wandeling de Sleutelstad rond
Meer over dit project
Park Slobbengors en herinrichting Industrieweg Papendrecht
Nieuw sportpark bied ruimte voor park en nieuw hoofdkantoor Fokker
Op een prachtige locatie, waar de rivieren de Noord, de Beneden Merwede en de Oude Maas samenkomen, realiseerde gemeente Drechtsteden Park Slobbengors. Ook de naastgelegen Industrieweg werd heringericht.
Meer over dit project
Woonrijp maken De Aalscholver Papendrecht
Cul-de-sac met veel oog voor groen en ruimte.
De Aalscholver in Papendrecht ligt ingeklemd tussen de A15 en de Noordkil. Toch biedt de straat, dankzij de inrichting met veel oog voor groen, het gevoel van een rustige cul-de-sac.
Meer over dit project
Gebiedsontwikkeling Westmade Monster
Kassengebied transformeert tot woningbouwlocatie
Een voormalig kassengebied in de gemeente Westland, gelegen tussen de Haagweg, woongebied Polanen en de Oorberlaan, transformeert tot woningbouwlocatie.
Meer over dit project
Onderhoud gemalen Twentekanaal Hengelo
OmniformGroup droeg haar steentje bij het onderhoud van deze Rijksmonumentale complexen
Als een van de onderaannemers van Mourik droeg OmniformGroup haar steentje bij aan het groot onderhoud aan de gemaalcomplexen in het Twentekanaal bij Delden en Hengelo.
Meer over dit project

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.