LOGO OFG

Projectleider waterbodem

Leerdam
Wat heb je nodig
Afgeronde HBO of WO studie op het gebied van Civiele Techniek of Watermanagement

Minimaal 2 jaar ervaring als Projectleider

Ca. 5 jaar ervaring met projecten op het gebied van waterbodemonderzoek, bagger- en oeverwerk en integraal waterbeheer
Wat krijg je van ons
Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever, geen detachering

Flexibele werktijden, vrijheid in je functie

Telefoon, laptop en leaseauto

Jong dynamisch team, informele en goede sfeer
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Je bent de rechterhand van de teamleider en je wordt ondersteund door collega’s met ruime expertise op gebied van waterbodem, hydrologie, landbodem, asbest en natuurwetgeving."

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van en aansturing van meerdere integrale projecten (denk hierbij aan grondwatermeetnet-projecten en baggerplannen). 

De voornaamste werkzaamheden betreffen het uitvoeren van alle soorten van (water)bodemonderzoeken en -saneringen. Dit biedt je de kans je ervaring in te zetten op projectlocaties binnen grote Rijkswateren maar ook (kleine) poldersloten.

Je bent de rechterhand van de teamleider en je wordt ondersteund door collega’s met ruime expertise op gebied van waterbodem, hydrologie, landbodem, asbest en natuurwetgeving. Hierbij streef je altijd naar maximale kwaliteit binnen de financiële kaders van een project.


Je weet als geen ander hoe je complexe situaties op kunt lossen en hoe je optimaal invulling geeft aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.


Je adviseert de opdrachtgever en rapporteert de onderzoeksresultaten. Je bent in staat om kansen te creëren en te signaleren in de markt, niet alleen voor je eigen team, maar ook voor de rest van de organisatie.


Samen met een enthousiast team van ongeveer 35 medewerkers werken jullie elke dag aan een leefbaarder Nederland. Afhankelijk van je ervaring en achtergrond, krijg je de mogelijkheid een trekkersrol te vervullen in de verdere uitbouw van onze dienstverlening op het gebied van onder meer planvorming en projectmanagement.  


Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Andrea Dekker-Schop.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.