LOGO OFG

Projectleider Civiele Techniek

Alblasserdam
Wat heb je nodig
Nauwkeurigheid: je doet je werk graag in één keer goed

Het talent om kwalitatief sterke projectteams samen te stellen

Idealiter heb je kennis van UAV, RAW-bestekken, AutoCAD en heb je een VCA-VOL certificaat
Wat krijg je van ons
Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris, 27,5 vakantiedagen en flexibele werktijden;

Flexibele werktijden, vrijheid in je functie;

Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en workshops naar eigen behoeften.
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Dit zeggen collega's erover.

"Dat je de juiste mensen met de juiste kennis altijd kunt aanspreken, komt je professionele ontwikkeling alleen maar ten goede."
Matteo, sinds 2016 civieltechnisch tekenaar bij OmniformGroup
"Dat ik hier als tekenaar ook lekker mag puzzelen met bijvoorbeeld rioolberekeningen is wat mijn werk hier zo leuk maakt."
Corné, sinds 2014 civieltechnisch tekenaar bij OmniformGroup
"Bij OmniformGroup ligt de lat bijzonder hoog. Dat daagt uit. En het team houdt elkaar scherp."
Sven, sinds 2017 senior werkvoorbereider bij OmniformGroup
"De diversiteit die ik nu in mijn werk heb, vind je nergens anders."
Rob, KAM Manager, RAW specialist en contractschrijver bij OmniformGroup
"Als tekenaar druk je je eigen stempel op het werk, dat maakt het persoonlijk. Jouw ontwikkeling, ervaring en kijk staan voorop."
Alwin, sinds 2018 civieltechnisch tekenaar bij OmniformGroup

Wat ga je doen?

Onze Projectleider binnen OmniformGroup is verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse civiel technische projecten. Jij beschikt over een helikopterview en je hebt een goed beeld van hoe een werkbaar en kwalitatief hoogstaand bestek er uit dient te zien. Je kunt plannen kritisch beoordelen, daarnaast onderhoudt je jouw warme contacten en heb je regelmatig overleg met je collega’s.

Je stuurt er op dat het engineeringsteam zo efficiënt mogelijk wordt ingezet en houdt de planning scherp in de gaten. Hierbij is teamwork niet weg te denken. Een proactieve houding is van belang om samen met de collega’s tijdig acties op touw te zetten om over een ruime portefeuille van engineeringswerk te beschikken. In dit proces is het van belang dat jij het inzicht hebt en kansen omzet in mogelijkheden. Je weet hierbij de wensen van klant uitstekend te vertalen in een offerte.

Onze Team Manager Taco hierover:
"Voor ons Ingenieursbureau gespecialiseerd in Civiele Techniek zoek ik een Projectleider. Iemand die in onze familiecultuur past en een brede ervaring heeft in ons vakgebied. Competenties die ik zoek zijn betrokkenheid, samenwerking en een coachende houding. Iemand die samen met het team voor een goede samenwerking zorgt en de klanten tevreden stelt. Ik vind het belangrijk dat jij als Projectleider mee bouwt aan ons team en onze klanten kunt verrassen met jouw pro-activiteit! Ben jij degene die ik zoek? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden."

Voorbeelden van deze projecten zijn onder andere Baanhoek-West Sliedrecht, gebiedsontwikkeling Westmade Monster, Distripark Maasvlakte en vele andere uitdagende projecten!

Je kent de markt en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zowel prijzen, kansen, nieuwe technische ontwikkelingen en nieuwe contractvormen.

Je communicatieve vaardigheden zijn van professioneel niveau. Hierbij werk jij volgens onze bedrijfsstrategie en houdt je altijd oog voor het bedrijfsbelang. Tevens weet je de juiste verhouding tussen opdrachtgever en OmniformGroup te borgen. Met andere woorden: je staat voor kennisdeling en pakt dit proactief op.

Voor en goede uitvoering van deze positie als Projectleider Civiele Techniek is het belangrijk dat je praktisch inzicht hebt en oplossingsgericht bent. Je bent zelfstandig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je doet je werk graag in 1 keer goed. Je hebt snel inzicht in waar iemands kracht ligt en stelt aan de hand hiervan kwalitatief hoogwaardige projectteams samen. Verder ben jij als Projectleider Civiele Techniek in staat het overzicht ten alle tijde te behouden en wil je meebouwen aan een groeiende organisatie.
Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Andrea Dekker-Schop.

Aan wat voor projecten ga je werken?

Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp
Toekomstbestendig wonen in Quatrebras
Betrokken partijen zoeken de verbinding voor het beste resultaat.
Meer over dit project
Nieuwbouwproject Schiedamse Meesters
Locatie Kethel laat zich schilderen in een palet vol groentinten.
In een palet vol groentinten liet locatie Kethel zich schilderen tot nieuwbouwwijk Schiedamse Meesters. Omringd door water en groen, met het Beatrixpark en de Poldervaartzone nabij, maakt het prettig wonen.
Meer over dit project
Herinrichting Blekerspark Stadsparken Leiden
In één groene wandeling de Sleutelstad rond
In één groene wandeling de Sleutelstad rond
Meer over dit project
Woonrijp maken De Aalscholver Papendrecht
Cul-de-sac met veel oog voor groen en ruimte.
De Aalscholver in Papendrecht ligt ingeklemd tussen de A15 en de Noordkil. Toch biedt de straat, dankzij de inrichting met veel oog voor groen, het gevoel van een rustige cul-de-sac.
Meer over dit project
Gebiedsontwikkeling Baanhoek-West Sliedrecht
Ruim 900 woningen en 2 bedrijventerreinen verrijzen op de voormalige landbouwgrond.
Baanhoek-West is een gebiedsontwikkeling van BPD waarbij, op ruim 38 ha terrein van oorspronkelijke landbouwgronden, circa 900 woningen en 2 bedrijventerreinen worden gerealiseerd.
Meer over dit project
Ingebruikstelling rijksmonument Julianasluis Gouda
Met samenwerking en goed onderhoud houden we een rijksmonument draaiende.
In opdracht van de provincie Zuid-Holland heeft Mourik samen met OmniformGroup de nostalgische sluis in oude glorie hersteld. Hierbij is het volledige terrein opnieuw aangelegd en zijn tevens de portaalkraan en traversewagen opnieuw functioneel gemaakt.
Meer over dit project
3D-visualisaties sluis Alblasserdam
Door het project te visualiseren maken we het helder voor opdrachtgever en belanghebbenden.
Van de huidige locatie van de schuitsluis in Alblasserdam werd door Ingenieursbureau Coenradie een 3D-scan gemaakt. In die scan implementeerden wij vervolgens 3D-visualisaties van de te herstellen sluis. Zo maken we samen het project helder voor de opdrachtgever en belanghebbenden.
Meer over dit project
Herinrichting Populierstraat Leerdam
Ruimtelijk opgezet, met oog voor verschillende verkeersdeelnemers
Om de nieuwe wijk Broekgraaf in Leerdam goed te kunnen ontsluiten, is de Populierstraat opnieuw ingericht. De weg, ruimtelijk opgezet om de verkeersveiligheid te vergroten en voorzien van meer parkeerplaatsen, loopt van de watergang langs de Esdoornstraat tot aan de Tiendweg.
Meer over dit project
Gebiedsontwikkeling Westmade Monster
Kassengebied transformeert tot woningbouwlocatie
Een voormalig kassengebied in de gemeente Westland, gelegen tussen de Haagweg, woongebied Polanen en de Oorberlaan, transformeert tot woningbouwlocatie.
Meer over dit project
Onderhoud gemalen Twentekanaal Hengelo
OmniformGroup droeg haar steentje bij het onderhoud van deze Rijksmonumentale complexen
Als een van de onderaannemers van Mourik droeg OmniformGroup haar steentje bij aan het groot onderhoud aan de gemaalcomplexen in het Twentekanaal bij Delden en Hengelo.
Meer over dit project
Inspectie kademuren Bergen op Zoomse haven
Hoe houd je eeuwenoude structuren in stand?
De haven van Bergen op Zoom wordt weer in haar oude glorie hersteld. De staat van de kademuren wordt in beeld gerbracht met een onderwaterdrone.
Meer over dit project
Reconstructie Lindelaan Dordrecht
Vervangen riolering en straatwerk aan de Lindelaan
Om verzakkingen in de riolering en bestrating te verhelpen, werd de Lindelaan opnieuw ingericht. Niet alleen ondergronds werd er gewerkt: ook boven de grond werden er onder andere meer parkeerplaatsen en een speelplaats gerealiseerd.
Meer over dit project
Groot onderhoud 4 bruggen Gemeente Leiden
Niet alleen bruggen slaan, maar deze ook toetsen
Niet alleen bruggen slaan, maar deze ook toetsen
Meer over dit project
Park Slobbengors en herinrichting Industrieweg Papendrecht
Nieuw sportpark bied ruimte voor park en nieuw hoofdkantoor Fokker
Op een prachtige locatie, waar de rivieren de Noord, de Beneden Merwede en de Oude Maas samenkomen, realiseerde gemeente Drechtsteden Park Slobbengors. Ook de naastgelegen Industrieweg werd heringericht.
Meer over dit project

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.