LOGO OFG

Projectleider Bouwkunde

Alphen aan den Rijn
Wat heb je nodig
HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring in de richting Bouwkunde

Kennis van relevante wetten en voorschriften

Je hebt een open houding, kunt goed communiceren en bent positief ingesteld
Wat krijg je van ons
Uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw

Een informele werkomgeving, met oog voor de projecten maar ook voor elkaar

Goede arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris en vrijheid in je functie
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Ben jij die Projectleider met een open vizier, kennis en kunde van woning- en utiliteitsbouw en ben jij op zoek naar een stabiele werkgever waar je echt iets kan toevoegen?"

Wat ga je doen

We zoeken een collega!


Voor Alphaplan, één van de organisaties die valt onder ESG Tech (waar ook OmniformGroup deel vanuit maakt) zoeken wij een vaste collega voor de positie van Projectleider.


Ben jij die Projectleider met een open vizier, kennis en kunde van woning- en utiliteitsbouw en ben jij op zoek naar een stabiele werkgever waar je echt iets kan toevoegen? Dan is deze functie wat voor jou.


Wij zoeken een collega die geheel zelfstandig projecten kan coördineren, voorbereiden en begeleiden. Je stuurt en begeleidt technisch bureaupersoneel over het project en je schrijft rapportages en notities. Verder bewaak je de urenverantwoording over het gehele project en verzorg je de directievoering (incl. leidinggeven aan opzichters). 

Je bent communicatief sterk om overleg te voeren met bewoners, adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en gemeentes. Hierbij is het fijn als je commercieel onderlegd bent om nieuwe kansen te zien en je relatiebeheer goed te managen.


We vinden het belangrijk dat je goed in onze organisatie past, zodat je met plezier je werk kunt uitvoeren en onderdeel bent van onze "familie". Je hebt geen 9-17 mentaliteit en je hebt de nodige kennis en kunde op het gebied van bouwkunde.


Spreekt deze rol je aan? Bel, whatsapp of mail ons voor meer informatie. We horen graag jouw verhaal.
Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Vera van Vlimmeren.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.