LOGO OFG

Projectcontroller

Dordrecht
Wat heb je nodig
Een afgeronde hbo- of wo- opleiding, bij voorkeur in de richting bedrijfseconomie, bedrijfskunde, finance of accountancy

Tussen de 2 – 5 jaar relevante werkervaring

Je bent accuraat, ondernemend, administratief, organisatorisch en cijfermatig sterk

Goede communicatieve vaardigheden

Bij voorkeur ervaring in een projectrorganisatie
Wat krijg je van ons
Salaris marktconform

30 verlofdagen en tijdspaarfondsdagen

13 tijdspaarfondsdagen

Ontwikkelmogelijkheden

Verantwoordelijkheid
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Wij zijn op zoek naar een gedreven projectcontroller! Als projectcontroller ben je het financiële aanspreekpunt voor de projectteams. Jij kent het project door en door en bent de financiële spil tussen de administratie, business control en de projectteams. Je ziet toe op de voering van een correcte projectadministratie, voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit hiervan en bent bereid om mee te werken en correcties door te voeren. Daarnaast help je de projectteams bij het goed inrichten van project-control. In samenspraak met de business unit controller bespreek je met de projectteams de voortgang van de projecten en breng je ook mogelijke (financiële) risico’s in beeld. Periodiek bereidt je samen met de projectleiders de projectrapportages voor en zorg je voor de voorbereiding van de waardering van het OHW. Naast je reguliere taken, wordt van je verwacht dat je actief meedenkt in de ontwikkeling van project-control, waarbij je vrijheid krijgt om deze verbetertrajecten op te pakken."

Wat ga je doen

Voor onze opdrachtgever actief in ontwikkeling, realisatie en onderhoud in de woning- en utiliteitsbouw zoeken we een gedreven projectcontroller!


Als projectcontroller ben je het financiële aanspreekpunt voor de projectteams. Jij kent het project door en door en bent de financiële spil tussen de administratie, business control en de projectteams. Je ziet toe op de voering van een correcte projectadministratie, voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit hiervan en bent bereid om mee te werken en correcties door te voeren. Daarnaast help je de projectteams bij het goed inrichten van project-control. In samenspraak met de business unit controller bespreek je met de projectteams de voortgang van de projecten en breng je ook mogelijke (financiële) risico’s in beeld. Periodiek bereidt je samen met de projectleiders de projectrapportages voor en zorg je voor de voorbereiding van de waardering van het OHW. Naast je reguliere taken, wordt van je verwacht dat je actief meedenkt in de ontwikkeling van project-control, waarbij je vrijheid krijgt om deze verbetertrajecten op te pakken.


Lijkt het je wat of wil je meer weten? Aarzel dan niet en neem contact op! 


Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Vera van Vlimmeren.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.