LOGO OFG

Kostendeskundige

Alphen aan den Rijn
Wat heb je nodig
HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring in Bouwkunde

Analytisch vermogen / Cijfermatige analyse

Goede kennis van bouwbesluit & bouwtechniek

Ervaring met Bouwprojectmanagement
Wat krijg je van ons
Je werkt mee aan uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw

Een informele werkomgeving met oog voor projecten en voor elkaar

Goede arbeidsvoorwaarden, auto van de zaak en genoeg ontwikkelmogelijkheden
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Ben jij die ervaren Kostendeskundige met een open vizier, kennis en kunde van berekeningen in de woning- en utiliteitsbouw en ben jij op zoek naar een stabiele werkgever waar je echt iets kan toevoegen? Dan hebben wij de vacature die bij jou past."

Wat ga je doen

We zoeken een collega!


Voor Alphaplan, één van de organisaties die valt onder ESG Tech (waar ook OmniformGroup deel vanuit maakt) zoeken wij een vaste collega voor de positie van Kostendeskundige.


Ben jij die ervaren Kostendeskundige met een open vizier, kennis en kunde van berekeningen in de woning- en utiliteitsbouw en ben jij op zoek naar een stabiele werkgever waar je echt iets kan toevoegen? Dan hebben wij de vacature die bij jou past!


Als Kostendeskundige bij Alphaplan maak je onderdeel uit van het team Bouwkostenmanagement. Je komt te werken in een informele organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling. Jij wordt de vraagbaak van de afdeling voor de junior kostendeskundigen en calculators. 

In deze rol werk je zowel zelfstandig als in teamverband, je voert prijsonderhandelingen uit met de aannemer of installateur, je stelt offertes op en je bewaakt de urenverantwoording.

Het is belangrijk dat je knelpunten signaleert en daar actief alternatieven voor kunt aandragen.


We verwachten van jou dat je zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling kunt uitvoeren, hierbij moet je (onder andere) denken aan:

- Begrotingen maken;

- Planningen maken;

- Budgetberekeningen;

- Offertes opstellen;

- Exploitatiekosten berekenen;

- Eenvoudige stichtingskosten berekenen.


We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega beschikt over analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en streeft naar een goede samenwerking. Verder ben je stressbestendig, zelfstandig en beschik je over overtuigingskracht op een coachende manier. Je hebt kennis van het bouwbesluit en bouwtechniek en je hebt een goede kennis van materiaalkunde.

We hoeven jou niets uit te leggen over calculatiesoftware en calculatiemethodiek en je hebt een goede kennis van het MS office pakket.


Herken jij jezelf in bovenstaande profielschets? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Bel, whatsapp of mail ons voor meer informatie. 
Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Andrea Dekker-Schop.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.