LOGO OFG

Kostenadviseur

Capelle aan den IJssel
Wat heb je nodig
Gedegen kennis van bouwtechniek, je weet hoe iets gebouwd wordt

HBO Bouwkunde afgerond of MBO Bouwkunde met flink wat werkervaring

Analytisch en conceptueel denkvermogen, jij bent in staat projecten te analyseren en oplossingen te creëren

Communicatief vaardig. We horen graag waar je mee bezig bent en je brengt helder over waar je voor staat. Zo creëren we een team waarin we elkaar helpen
Wat krijg je van ons
Marktconform salaris, afhankelijk van werkervaring en opleiding

Uitdagende projecten, waarbij je iedere keer weer opnieuw scherp moet blijven

Een fris kantoor, fitness ruimte, pingpong tafel, kantine en bibliotheek

Een hecht team, waar veel kennis en kunde aanwezig is en naar elkaar wordt omgekeken
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Ben jij in staat verder te kijken, maatwerk oplossingen te bieden voor onze opdrachtgevers en heb jij een buitengewone gedrevenheid met cijfers? Dan hebben wij de baan voor jou."

Wat ga je doen

Voor VGG Adviseurs, één van de organisaties die valt onder ESG Tech (waar ook OmniformGroup deel vanuit maakt), zoeken wij een enthousiaste collega Kostenadviseur.


Wie zijn wij?

VGG heeft de jarenlange ervaring en deskundigheid om ontwikkelaars, (ontwikkelende) bouwers, corporaties, architecten en gemeenten te voorzien van (bouw)kosten- en procesgericht vastgoed advies. In de continue veranderende markt moeten die adviezen altijd doordacht, marktconform, vooruitstrevend en oplossingsgericht zijn. VGG is een bureau dat durft te confronteren, autonoom en buiten de box denkt, nooit ergens naartoe zal rekenen en vooral een "keep it simple" houding aanneemt.


Omdat we groeien is er ruimte ontstaan in ons team voor een Kostenadviseur.


Maar… wij zoeken niet zomaar een Kostenadviseur, wij zoeken een ervaren collega die doorgaat waar anderen stoppen. Iemand die vooruit durft te kijken en ‘gisteren’ niet als zekerheid beschouwt. Een andere benadering van het vak dus, waarbij je uitgedaagd wordt verder te zoeken om tot de beste oplossingen te komen.


Je maakt kostenramingen en begrotingsanalyses voor woningbouw- en utilitaire projecten. Je moet jezelf een voorstelling kunnen maken van hoe het betreffende project idealiter gebouwd wordt en hierop anticiperen. De calculaties maak je op allerlei niveaus, van een volumestudie tot een uitgewerkt plan.  Je adviseert ontwerp- en bouwteamleden over planoptimalisaties, kansen en risico’s.


We verwelkomen talent met open armen, wel is het belangrijk dat je aan een aantal eisen voldoet om deze functie goed te kunnen vervullen:

- Gedegen kennis van bouwtechniek, je weet hoe iets gebouwd wordt;

- HBO Bouwkunde afgerond of MBO Bouwkunde met flink wat werkervaring;

- Analytisch en conceptueel denkvermogen, jij bent in staat projecten te analyseren en oplossingen te creëren;

- Communicatief vaardig. We horen graag waar je mee bezig bent en je brengt helder over waar je voor staat. Zo creëren we een team waarin we elkaar helpen;

- Excel kent geen tot weinig geheimen meer voor je.


Naast deze eisen hebben we ook een aantal wensen, fijn als je ze meeneemt. Anders helpen we je erbij om deze verder te ontwikkelen:

- Tenminste basiskennis van andere disciplines zoals installaties, constructie, bouwfysica e.d. en interesse in ontwikkelingen binnen het vakgebied (bijv. duurzaamheidsmaatregelen);

- Je kunt onder druk presteren, dit betekent niet dat je er alleen voor staat maar wel dat je onder druk de juiste beslissingen kunt nemen;

- Prettig “bijdehand” en initiatiefrijk, zonder “‘haantje de voorste” te zijn;

- Logisch en buiten de box kunnen denken, redeneren, schrijven en vertellen.


VGG adviseurs is gevestigd in Capelle a/d IJssel.

We bieden je een dynamische werkomgeving waarin we je uitdagen met een brede range van vraagstukken. We leren van én met elkaar.

We werken vanuit een fris en modern kantoor, met moderne faciliteiten. Denk hierbij aan een fitness ruimte, bibliotheek, kantine en ontspanningsruimtes met schommels en een pingpong tafel.


Denk jij na het lezen van deze vacature, hier wil ik meer over weten? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie. Je kunt dan gelijk zien waar we werken en wat we doen. We vertellen je er graag meer over maar horen ook graag jouw verhaal!

Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Vera van Vlimmeren.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.