LOGO OFG

Bouwkundig inspecteur

Alphen aan den Rijn
Wat heb je nodig
MBO werk- en denkniveau richting bouwkunde

Goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Ervaring in het vakgebied bouwkunde

Zelfstandig, accuraat, klantvriendelijk en representatief
Wat krijg je van ons
Uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw

Een informele werkomgeving, met oog voor de projecten maar ook voor elkaar

Goede arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris en vrijheid in je functie
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Is het uitvoeren van verschillende soorten inspecties en keuringen helemaal jouw ding? Werk je graag in teamverband? Vind je het prettig om kantoorwerkzaamheden af te wisselen met werkzaamheden buiten? Dan zijn wij op zoek naar jou."

Wat ga je doen

Voor Alphaplan, één van de organisaties die valt onder ESG Tech (waar ook OmniformGroup deel vanuit maakt) zoeken wij een vaste collega voor de positie van Bouwkundig inspecteur.


Als bouwkundig inspecteur bij Alphaplan voer je, onder verantwoordelijkheid van een projectleider, vaak in teams, verschillende inspecties uit. Denk hierbij aan bouwkundige inspecties (warme, koude opnames en conditiemetingen volgens NEN 2767), energieprestatie opnames en asbestinventarisaties. Om de inspecties te kunnen uitvoeren, heb je de beschikking over goede technische hulpmiddelen, zoals warmtebeeldcamera’s, 3D-laserscanners en dataloggers.

De inspectieresultaten verwerk je vervolgens zelfstandig tot een rapportage waarmee de opdrachtgever complexmatig het beleid bepaalt.


Je hebt minimaal een MBO-diploma Bouwkunde en hebt kennis van bouwtechniek en regelgeving.

Natuurlijk ben je zelfstandig, zorgvuldig, klantvriendelijk, representatief en enthousiast. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je bent flexibel in werktijd en werkzaamheden. 


Is het uitvoeren van verschillende soorten inspecties en keuringen helemaal jouw ding? Werk je graag in teamverband? Vind je het prettig om kantoorwerkzaamheden af te wisselen met werkzaamheden buiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Vera van Vlimmeren.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.