LOGO OFG

BIM Modelleur

Alphen aan den Rijn
Wat heb je nodig
MBO werk- en denkniveau richting bouwkunde

Bij voorkeur Revit, Solibri model checker, ARCHICAD/AutoCAD.

Ervaring in het vakgebied bouwkunde

Analytisch en enthousiast
Wat krijg je van ons
Uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw

Een informele werkomgeving, met oog voor de projecten maar ook voor elkaar

Goede arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris en vrijheid in je functie
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Is het opstellen van 3D BIM modellen helemaal jouw ding? Maak je daarbij graag gebruik van de nieuwste technieken? Werk je graag in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou."

Wat ga je doen

Voor Alphaplan, één van de organisaties die valt onder ESG Tech (waar ook OmniformGroup deel vanuit maakt) zoeken wij een vaste collega voor de positie van BIM Modelleur.


Als BIM Modelleur bij Alphaplan maak je deel uit van een groter projectteam en werk je samen met de architect, adviseurs en de projectleider. In teamverband ben je bezig met een of meerdere projecten waarbij je gebruik maakt van de modernste hulpmiddelen, zoals apps, een eigen Cloudplatform, een 3D laserscanner en uiteraard een moderne krachtige pc. Je werkzaamheden zijn veelzijdig en de projecten variëren van nieuwbouw, transities tot renovaties en van ziekenhuizen tot woningbouw. Je brengt onder andere bestaande bouwwerken in beeld en inventariseert projecten. Je maakt bouwkundige tekeningen en modellen in alle voorkomende fasen. Je verzamelt de noodzakelijke informatie en zet een bruikbaar 3D BIM model op. Tijdens je project bewaak je de planning en maak je een ureninschatting. 


  Je hebt minimaal een MBO-diploma Bouwkunde en hebt goede kennis van het Bouwbesluit en bouwtechniek. Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met Revit, Solibri model checker, ARCHICAD/AutoCAD. Verder ben je analytisch ingesteld en kan je met grote hoeveelheden informatie omgaan. Natuurlijk breng je je enthousiasme mee. 


  Lijkt deze rol je op het lijf geschreven? Werk je graag in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Andrea Dekker-Schop.

  Weet je genoeg?

  #teamomniformgroup

  Kom ook bij het leukste team in de techniek.
  Samen bruggen bouwen.
  Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

  De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
  Manager HR & Detachering
  Vera van Vlimmeren
  "Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
  Bellen
  Whatsapp
  E-mailen
  Connect

  Kom ook bij #teamomniformgroup.