LOGO OFG

Allround civieltechnisch professional

Bergen op Zoom
Wat heb je nodig
Coördinerende capaciteiten

HBO werk- en denkniveau

Ervaring binnen het vakgebied als constructeur/projectleider
Wat krijg je van ons
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Uitdagende en gevarieerde projecten

Een informeel team, veel aandacht voor elkaar en de projecten
Wat ga je doen
Bezig met laden...

Over deze functie.

"Beweeg jij je graag tussen de vakgebieden Milieu & Ruimte, Waterbouw & Infra en Industrie & Constructie en zoek je samenwerking op met als doel om complexe vraagstukken op te lossen?"

Wat ga je doen

Beweeg jij je graag tussen de vakgebieden Milieu & Ruimte, Waterbouw & Infra en Industrie & Constructie en zoek je samenwerking op met als doel om complexe vraagstukken op te lossen? Dan hebben wij dé vacature voor jou!


Om de realisatie en begeleiding van civiele projecten te waarborgen zijn we op zoek naar een ervaren civiel technisch talent. In je werkzaamheden ben je bezig met specialistische technische vraagstukken waarbij je van het begin tot het eind werkt aan ontwerpen in een klein team. Door jouw netwerk weet je gebruik te maken van zowel interne als externe specialisten. Je krijgt voldoening bij het leiden, coördineren, sturen en bewaken van projecten.


Om deze rol goed te kunnen uitvoeren beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau en heb je relevante ervaring. Je beschikt over coördinerende capaciteiten, je kan snel schakelen, je initieert overleggen, oplossingsgericht en bent een goede sparringpartner. 

Softwarepakketten waar gebruik van wordt gemaakt is FEM, D-serie. Je bent een echte aanvulling als je kennis en kunde hebt over staal, beton, geo en constructieve waterbouw. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? We gaan graag het gesprek met je aan. Vragen? Dan kun je bellen, whatsappen of mailen met Andrea Dekker-Schop.

Weet je genoeg?

#teamomniformgroup

Kom ook bij het leukste team in de techniek.
Samen bruggen bouwen.
Bij OmniformGroup doen we het anders. Hoe? Om te beginnen raken wij jou nooit uit het oog. Je werkt direct mee aan afwisselende projecten of je komt op projectbasis bij één van onze partners te werken. Zo ontwikkel jij je optimaal en raak je niet uitgekeken.

De team spirit is hoog bij OmniformGroup. We organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals barbecues en sportevenementen. Kom jij ook bij #teamomniformgroup?
Manager HR & Detachering
Vera van Vlimmeren
"Verder denken dan de standaard paden, doorvragen en denken in kansen. Dat is waar wij goed in zijn."
Bellen
Whatsapp
E-mailen
Connect

Kom ook bij #teamomniformgroup.