Portfolioproject.

 
Park Slobbengors en herinrichting Industrieweg Papendrecht
Nieuw sportpark bied ruimte voor park en nieuw hoofdkantoor Fokker
Park Slobbengors is een gemeentelijke ontwikkeling waarbij diverse plannen zijn geïntegreerd en gerealiseerd. In eerste instantie heeft de gemeente het bestaande sportpark Slobbengors gereconstrueerd. Hierdoor ontstond ruimte voor Park Slobbengors en de realisatie van een nieuw hoofdkantoor van Fokker. Dit kantoor is gesitueerd aan de rand van het park met een entree aan de Industrieweg. Een prachtige locatie met uitzicht op het water en Dordrecht, waarbij de rivieren de Noord, de Beneden Merwede en de Oude Maas bij elkaar komen. Door deze ontwikkelingen ontstond de behoefte om de aangrenzende Industrieweg over een traject van circa 650m te reconstrueren. Het projectgebied van park Slobbengors en de Industrieweg omvat een oppervlak van 7,3 ha.

Sfeerimpressie aanleg Park Slobbengors

 
 
 
Bureau M-11 stedenbouw en openbare ruimte heeft in opdracht van de gemeente Papendrecht het beeldkwaliteitsplan en het landschappelijk ontwerp opgesteld voor park Slobbengors en de Industrieweg.

OmniformGroup heeft het ontwerp van M-11 getoetst en de nadere ontwerp uitwerking en engineering verzorgd voor Park Slobbengors en de Industrieweg. Vanwege de verschillende uitvoeringsdisciplines voor het park (groen) en de Industrieweg (infra) heeft de gemeente gekozen om 2 afzonderlijke contracten te maken en aan te besteden. OmniformGroup heeft de werkzaamheden zodanig afgestemd dat de 2 contacten netjes op elkaar aansluiten.

Sfeerimpressie groen Park Slobbengors

 
 
 
 
×
Met ons hoofd in de wolken.
Een deel van het werk ligt stil. Maar wij werken door vanuit de cloud.

COVID-19 zet Nederland op zijn kop. Wij nemen alle hygiënemaatregelen in acht. Ons kantoor is dan ook minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent.
Maar het werk gaat door. Telefonisch, via de mail of op een andere digitale manier. Samen gaan we dit virus te lijf!

Ben je technisch professional? Ineens heb je nu tijd om je carrièrepad te overdenken. Zit je nog wel op je plek?
Of misschien vraag je je af welke groeimogelijkheden er voor jouw profiel zijn. Dit is het moment om dat te bekijken.

Daarom organiseert OmniformGroup de komende weken virtuele kennissessies.
Alles wat je nodig hebt is een laptop, tablet of telefoon met camera. Gewoon vanaf je bank dus.

Volg ons op Linkedin om te zien wanneer we iets organiseren.