Over ons

Wie zijn wij?

OmniformGroup is actief in de openbare ruimte, grond- weg- en waterbouw, infra, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en aangrenzende disciplines. OmniformGroup is een advies- en ingenieursbureau (OmniformEngineering en Omniform Techical Solutions) en levert technisch personeel op projectbasis (OmniformProjects).

Wat we doen? Het samenbrengen van mensen en techniek om onze leefomgeving te verbeteren. Daarbij maken wij de nut en noodzaak van de toe te passen techniek graag begrijpelijk in gewone mensentaal. Onze missie: Het creëren van een steeds duurzamere leefomgeving, met oog voor mens en milieu.


Onze werkwijze


Visie

OmniformGroup streeft naar een omgeving waarin 'prettig' leven is én die toekomstbestendig is. Wij willen de beste dienstverlener zijn voor onze klanten, door oplossingen te bieden die daadwerkelijk passen bij de klantbehoefte én door innovatief te durven denken. Wij zijn trots om samen met mensen van binnen en buiten onze organisatie, onze passie en opvattingen te delen en uit te dragen.

Kernwaarden

- Positief, creatief en flexibel
- Betrokken en dynamisch partner
- Eerlijk en betrouwbaar
- Transparant: open communicatie, geen geheimen
- Korte lijnen, snel schakelen

Opvattingen

1) Voeg altijd waarde toe voor de klant en het bedrijf
2) Excelleer door te werken vanuit talent, passie en kracht
3) Geef elkaar de ruimte en het vertrouwen om te groeien
4) Wees creatief, open en transparant en durf taboes te doorbreken en anders te denken
5) Werk samen en denk vanuit de keten, dát is de toekomst

 

OmniformGroup

OmniformGroup is actief in de openbare ruimte, grond- weg- en waterbouw, infra, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en aangrenzende disciplines. OmniformGroup is een advies- en ingenieursbureau (OmniformEngineering en Omniform Techical Solutions) en levert technisch personeel op projectbasis (OmniformProjects).

 

Omniform Engineering

Omniform Engineering organiseert, adviseert, onderzoekt, ontwerpt en stelt contracten op. Van initiatie tot realisatie. Van planvorming tot en met aanbesteding van uw project. En daarna verzorgen wij de contractbegeleiding. Daarbij streven wij naar een integrale projectaanpak, waarbij wij alle technische disciplines en hun onderlinge samenhang overzien. We zijn sensitief naar de omgeving en hebben oog voor (tegenstrijdige) belangen en projectgevoeligheden. Ons strategisch omgevingsmanagement, raakvlakkenmanagement en risicomanagement zetten we daarbij graag voor u in.

 

Omniform Technical Solutions

Omniform Technical Solutions organiseert, adviseert, ontwerpt en begeleidt installaties van infrastructurele objecten. Nieuwbouw of revisie? We doen het beide. Ook nemen we projecten turn-key aan en voeren deze uit. En of het nu de aandrijving, besturing of andere installaties betreft. Wij leggen de verbinding tussen Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Daarbij overzien wij het einddoel: een werkende installatie, waarvan alle onderdelen goed met elkaar communiceren. Onze specialiteit is daarbij om deze complexe materie begrijpelijk te maken voor niet-specialisten. 

 

Omniform Projects

OmniformProjects verbindt mensen en stelt haar netwerk voor hun open. Wij adviseren en ondersteunen op het gebied van human resource en personeelsvraagstukken. Van het flexibele beschikbaar stellen van individuele technische specialisten tot complete projectteams. We helpen u om uw projectorganisatie op poten te zetten met een 'best-for-project' benadering. Daarbij adviseren wij u graag hoe u risico's zoals ketenaansprakelijkheid en compliance in uw projectorganisatie kunt beperken of voorkomen.