Blijf op de hoogte.

 
Vakantiewerk bij een ingenieursbureau?
#vertelonsjouwverhaal
Als een groot deel van Nederland ligt te bakken aan een exotisch strand of de vouwwagen weer zomerklaar maakt voor een rit naar de Ardennen, gaat de harde kern binnen OmniformGroup onverminderd door.

Corné is één van de #teamomniformgroup collega’s die er (bijna) elke vakantieperiode is. Al sinds februari 2014 ondersteunt Corné het vaste team van OmniformGroup bij wijze van vakantiebaan, naast zijn HBO studie Land- en Watermanagement. Eerst als MBO-stagiaire in de Voorbereiding Wegenbouw maar ondertussen als volledig zelfstandig Technisch Tekenaar op verschillende projecten binnen OmniformGroup.
 
Dat ik hier als tekenaar ook lekker mag puzzelen met bijvoorbeeld rioolberekeningen is wat mijn werk hier zo leuk maakt.
Corné over zijn vakantiewerk
Als kleine jongen was hij al geïnteresseerd in de infra: “Dus de keuze voor civiele techniek was voor mij logisch.” Waarom hij dan elke vakantie bij OmniformGroup viert? “De collegialiteit hier is super. Er hangt een hele prettige werksfeer. En de gezamenlijke lunch is natuurlijk ook mooi meegenomen!”

Toch ook blijkt de inhoud van het werk mee te tellen: “Dat ik als tekenaar ook lekker mag 'puzzelen' met bijvoorbeeld rioolberekeningen, is precies het soort afwisseling dat mijn werk hier zo leuk maakt. Dat ik dan uiteindelijk een bruikbaar eindproduct oplever, daar haal ik voldoening uit.”

Als Corné volgend jaar afstudeert, werkt hij dus al af en aan 6 jaar voor OmniformGroup. Als het aan ons ligt komen daar nog vele jaren bij!
 

Kom ook bij #teamomniformgroup.

×
Met ons hoofd in de wolken.
Een deel van het werk ligt stil. Maar wij werken door vanuit de cloud.

COVID-19 zet Nederland op zijn kop. Wij nemen alle hygiënemaatregelen in acht. Ons kantoor is dan ook minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent.
Maar het werk gaat door. Telefonisch, via de mail of op een andere digitale manier. Samen gaan we dit virus te lijf!

Ben je technisch professional? Ineens heb je nu tijd om je carrièrepad te overdenken. Zit je nog wel op je plek?
Of misschien vraag je je af welke groeimogelijkheden er voor jouw profiel zijn. Dit is het moment om dat te bekijken.

Daarom organiseert OmniformGroup de komende weken virtuele kennissessies.
Alles wat je nodig hebt is een laptop, tablet of telefoon met camera. Gewoon vanaf je bank dus.

Volg ons op Linkedin om te zien wanneer we iets organiseren.