Blijf op de hoogte.

 
Taxichauffeur Sven klust bij als senior werkvoorbereider
#vertelonsjouwverhaal
Sven had eigenlijk geen tijd voor #vertelonsjouwverhaal. “Er is weer een spoedje tussen gekomen!” Dat is hoe het gaat, legt hij uit. “Het klinkt cliché, maar geen dag is hetzelfde als senior werkvoorbereider. Hoe goed je op maandag ook een waterdichte planning probeert te maken, uiteindelijk komen er gedurende de week, en soms zelfs gedurende de dag, toch onverwachte zaken waarmee je aan de slag moet.” Maar dat maakt het juist leuk, benadrukt hij.

De Wassenaarder is onder onze collega’s berucht om zijn gortdroge humor, die hij met Gooise R dicteert. Sven deed zijn brede ervaring op bij een detacheerder, maar werkt sinds januari 2017 op het ingenieursbureau bij OmniformGroup. Hij roemt het hechte team. “We zijn een informele club, maar houden elkaar wel scherp.” Sowieso ligt bij OmniformGroup de lat ‘bijzonder hoog’ , aldus Sven. “Hoger dan gemiddeld. Dat daagt uit.”
 
Bij OmniformGroup ligt de lat bijzonder hoog. Dat daagt uit. En het team houdt elkaar scherp.
Sven over #teamomniformgroup
“En bij OmniformGroup is er een grote diversiteit in het type projecten. De leukste opdracht? Dat moeten de Stadsparken in Leiden zijn. Een veelomvattend project en eentje waarbij ik weer eens met groen kon werken. Groenvakken, plantbakken, waterelementen, vlonders… leuk om daar weer mee aan de slag te kunnen.” Misschien heeft Leiden sowieso wel een streepje voor bij Sven, want hij is er regelmatig te vinden. “Ik heb twee tienerdochters met een druk sociaal leven, dus ‘taxi papa’ moet regelmatig aan de bak. Mijn oudste verdient wat bij in het Van der Valk in Leiden en mijn jongste volgt de Ballet- en Theaterschool daar.”

Tussen de taxiritten door doet Sven het liefst ‘zo weinig mogelijk’. “Lekker wandelen met de hond, klussen in of rondom huis of een beetje in de tuin werken, dat is het wel zo’n beetje,” zo besluit Sven terwijl hij de deur uitloopt, want met dat onverwachte spoedje moet hij nu toch echt aan de slag.
 

Kom ook bij #teamomniformgroup.

×
Met ons hoofd in de wolken.
Een deel van het werk ligt stil. Maar wij werken door vanuit de cloud.

COVID-19 zet Nederland op zijn kop. Wij nemen alle hygiënemaatregelen in acht. Ons kantoor is dan ook minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent.
Maar het werk gaat door. Telefonisch, via de mail of op een andere digitale manier. Samen gaan we dit virus te lijf!

Ben je technisch professional? Ineens heb je nu tijd om je carrièrepad te overdenken. Zit je nog wel op je plek?
Of misschien vraag je je af welke groeimogelijkheden er voor jouw profiel zijn. Dit is het moment om dat te bekijken.

Daarom organiseert OmniformGroup de komende weken virtuele kennissessies.
Alles wat je nodig hebt is een laptop, tablet of telefoon met camera. Gewoon vanaf je bank dus.

Volg ons op Linkedin om te zien wanneer we iets organiseren.